Koude training

Focus, Natuur & Ademhaling

Koude training

Koud water training is een fantastische manier om je mentale en fysieke weerbaarheid te vergroten. Het is een uitdaging die vele mensen aangaan in de wintermaanden, wanneer de temperaturen dalen. Koud water gaat over het uitbreiden van je grenzen, het verkennen van je fysieke mogelijkheden en het ontdekken van je innerlijke kracht. Er zijn tal van voordelen verbonden aan koud water training, zowel mentaal als fysiek. Koud water stimuleert namelijk de aanmaak van endorfines, die ervoor zorgen dat je je gelukkiger, vitaler en energieker voelt. Bovendien helpt koud water bij het afvoeren van gifstoffen uit het lichaam, waardoor je je fitter voelt. 

Kortom: koud water training is een geweldige manier om in shape te komen én om jezelf beter te leren kennen. 

Ga het avontuur dus zeker aan deze winter!

De positieve effecten van koud water
Investering koud water training

De investering in jezelf is € 99,- voor 4 keer!

Neem je een introducee mee dan krijg je nog eens € 15 euro korting.

 • De eerste reeks is op zaterdag 14, 21, 28, januari en 4 februari 2023 van 8:30 tot ongeveer 9:45 uur.
 • De andere reeks is op woensdag 11, 18, 25 januari en 1 februari 2023 van 9:00 uur tot ongeveer 10:15 uur

Er zijn twee speciale regelingen voor nieuwe deelnemers:

De eerste is de proefles. Je kan voor 1/4e van de prijs van de training de eerste les volgen om te ervaren of het iets voor je is. Vervolgens kan je daarna besluiten of je de training af wil maken en daarvoor het resterende bedrag overmaken. Mocht je hier gebruik van willen maken, stuur mij dan een e-mail.

De tweede regeling is voor mensen met een laag inkomen. BuitengewoonLuite vindt het belangrijk dat zijn trainingen voor iedereen toegankelijk zijn. Wanneer de training te duur voor je is, nodigen we je uit om ons een e-mail te sturen, licht je situatie kort toe en geef aan welk bedrag je wel voor de training kan betalen.

Uit verschillende wetenschappelijke studies is gebleken dat koud water de gezondheid versterkt en de mentale weerbaarheid vergroot.

Je werkt aan:

 • Versterking van je immuunsysteem
 • Ontzuring van je lichaam, waardoor minder kans op chronische stress en ontstekingen
 • Hoger energieniveau
 • Verbetering van je concentratieniveau.
 • Verhoogde koud tolerantie
 • Betere bloedcirculatie
 • Positieve stemming en mindset

Dat zijn nogal wat voordelen, hoe mooi is dat!

Verder is gebleken dat koud water, in combinatie met ademtechnieken, kunnen helpen bij de verlichting van klachten bij o.a. diabetes, fibromyalgie en reumatische artritis.

Over de trainer ~ Luite

Luite is een ervaren coach en trainer als het gaat om adem en koude training. Op zorgzame wijze helpt hij jou in het begeleiden van deze ervaring. Wil je meer weten, bel Luite dan 06-43091891 of stuur hem een bericht via Whatsapp of e-mail.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten!

Locatie koud water training

Het progamma is een uur en een kwartier, hierin doen we een

 • Ademhaling
 • Warming-up
 • Meditatie 
 • Wandeling
 • Koud water dippen

 

Reviews
Rionach Aiken
Rionach Aiken
Koude Training
Lees verder
Luite is een hele goede coach met een rustige, liefdevolle aanwezigheid. Ik ging naar zijn koude training en het was erg waardevol. Hij deelde eenvoudige maar krachtige warming-up- en ademhalingsoefeningen. Daarna gingen we allemaal voor een verfrissende mindful duik, in ons eigen tempo en met zijn coaching. Een hele goede ervaring.
Gea Niens
Gea Niens
Koude Training
Lees verder
"De koude en adem sessie op zaterdagochtend heb ik als prettig ervaren"​
Peter Schutte
Peter Schutte
Lees verder
Zaterdag voor het eerst meegedaan met een koudetraining in natuurwater. Lekker vroeg je bed uit en de eerate zonnestralen en laatste mistflarden verwelkomen je in de nieuwe dag. Samen eerst een warming-up doen, waarna je je via een speciale ademhalingstechniek 'Wim Hof' je mentaal voorbereid om het koude water je te laten verwelkomen. Daarna gezellig afsluitend een kop warme thee. Je voelt je herboren, de hele dag beschik je over een geweldige hoeveelheid energie en je kan je veel beter focussen en de dingen realiseren die je je had voorgenomen.Een aanrader voor iedereen die de uitdaging durft aan te gaan zichzelf te overstijgen
Previous
Next
Aanmelden

Ontdek de kracht van koud water!
Zaterdag van 08.30 tot 09.30 uur.

Na aanmelding ontvang je een e-mail met praktische informatie.

Een gezonder leven?
Ontvang 13 tips voor een gezonder leven.
×